קרפ צרפתי פירות צלויים ונוטלה

מתכון ל-15 קרפים

מצרכים:

פלנצ'ה עם הצד החלק

כוס וחצי קמח לבן בהיר

כוס וחצי חלב

2 ביצים

1 כף סוכר

רבע כפית מלח

50 גרם חמאה מומסת קרה

גרידת תפוז

גרידת לימון

סוכר חום 2 כפות

ספרי שמן בטעם חמאה

ממרח נוטלה

אננס טרי פרוס

נקטרינה פרוסה

אופן ההכנה:

  • את חומרי הבלילה אנו מערבבים יחד במעבד מזון לקבלת מסה חלקה ללא גושים.
  • מחממים את הגריל, מניחים בקערה את הפירות ומערבבים עם הסוכר החום היטב.
  • משמנים את הפלנצ'ה בספרי וצולים על הגריל את הפירות כ-2 דקות בכל צד.
  • משמנים שוב ומניחים מבלילת הקרפ ליצירת קרפ עגול. לאחר שצד אחד מוכן הופכים לצד השני.  בהפיכת הקרפ לצד השני נמרח ממרח הנוטלה, נקפל צד אחד לחצי נניח מהפירות המקורמלים ונקפל שוב לחצי.