רוסטביף ותירס חם

מצרכים:

שיפוד ממונע של הגריל

פלנצ'ה בצד החלק

4 קלחי תירס נקיים משערות חצויים ל-2

נתח אנטרקוט של 2 קילו לפחות

חרדל דיגו'ן חלק

2 כפות מלח גס

1 כף פלפל שחור גרוס

כפית פפריקה מתוקה

8 שיני שום

1 שן שום קצוצה

תימין טרי קצוץ

100 גרם חמאה רכה

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

מלח ים

אופן ההכנה:

    • את נתח האנטרקוט אנו מייבשים היטב עם מגבת. חורצים בנתח מספר חריצים עם סכין חדה ודוחפים פנימה אל תוך החריצים את שיני השום.
    • מתבלים את הנתח במלח ופלפל שחור.
    • מעסים את הנתח בחרדל, בוזקים את הפפריקה והתימין הקצוץ.
    • מדליקים את הגריל  ומחברים  את הנתח לשיפוד הממונע  (הגחל נותר לא מכוסה). מדליקים את המנוע ומפעילים לשעה ורבע לדרגת Medium עסיסי.

אופן הכנה – תירס חם עם חמאה מתובלת

  • את החמאה הרכה אנו מתבלים עם מלח הים והפטרוזילה ומערבבים עם השום.
  • מורחים את קלחי התירס בחמאה ומניחים על הגריל.
  • סוגרים את המכסה למשך של כ-30 דקות.